Produkty pro olivový kotel (6)

Horký Fondant

Horký Fondant

Mléko a smetana z pasterizovaného kravského mléka (původ Francie), Sůl, Mikrobiální koagulant, Mléčné a zrající kultury, Zpevňující látka: chlorid vápenatý. Rokoko Alergeny Mléko a výrobky na bázi mléka (včetně laktózy a mléčné bílkoviny) Naše produkty nejsou označeny jako GMO v souladu s nařízeními 1829/2003/ES a 1830/2003/ES. Dodržujeme nepřítomnost GMO v limitu 0,9 % v souladu s evropskými nařízeními 1829/2003 a 1830/2003. Potvrzení o ionizaci Certifikujeme, na základě záruk a certifikátů získaných od našich dodavatelů, že naše produkty, ingredience a aditiva: nejsou předmětem ošetření ionizací v souladu s vyhláškou č. 2001-1097 ze dne 16.11.01. Analýza na: 100g Tuky: 31,6g Bílkoviny: 16,3g Cukr (g): 0,5 Sodík (mg): 1,2g Energie Kcal: 351 Energie KJ: 1454 Formát: Kulatý Hmotnost: 300g Balení: Fólie na keramickém podkladu Přepravní balení: Karton Teplota skladování: +2°C/+8°C
Vanilka

Vanilka

Vanilka je bohatá na antioxidanty, které pomáhají bojovat proti volným radikálům v těle, čímž snižují poškození buněk a předčasné stárnutí.
KOŘENÍ

KOŘENÍ

Můžeme vám nabídnout směs koření pro uzeniny. Ale také: Bourbon vanilkové lusky Bourbon vanilková zrna Bourbon vanilkový prášek Bourbon vanilkový extrakt Tahitské vanilkové lusky
Krém

Krém

Odkaz s nejvyšší koncentrací aktiv v naší nabídce! Vybrali jsme specifické květiny pro jeho výrobu, skuff, který ho tvoří, je pomalu zahříván, tvarován a ručně modelován do podoby TempleBall. Optimální teplota pro řezání 25–30 °C Tip na řezání / detaily Vytvořte malé Templebally ručně při pokojové teplotě a poté zabalte do rostlinné celofánové fólie. Variace textury V závislosti na datu výroby Temple Ball se textura může mírně měnit a zpevnit, stačí zahřát jádro na 25–30 °C, abyste získali texturu vhodnou pro detaily. SKLADOVÁNÍ Typ skladování Vakuově, aby se uchovaly terpeny. Optimální teplota skladování 15–20 °C Místo skladování Vyhněte se kontaktu se světlem, vlhkými oblastmi, příliš velkým teplotním výkyvům a vystavení vzduchu. Hlavní kanabinoid: CBD Celkem 24,29% Vedlejší kanabinoid: CBG Celkem 0,40% Vzhled: Tmavě hnědá Textura: Měkká/Tučná Klasifikace produktu: Kolekce Filtrační síťka: 120 mikronů Typ tlaku: Ručně tvarováno Balení: Temple Ball 250 g v rostlinném celofánu Základní odrůda: Futura 75 Francouzská analytická laboratoř: Test-CBD
Jedna Dolcerina

Jedna Dolcerina

Slaný karamel... Na mazání nebo jako poleva na dezerty, je to tak dobré! nutriční hodnoty na 100 g energie(kcal)= 437 energie(Kj)=1822 tuky(g)= 30 z toho nasycené mastné kyseliny(g)=19 sacharidy(g)=40 z toho cukry(g)=40 bílkoviny(g)=1.2 sůl(g)=0.3 Stav: Nové INGREDIENCE: Cukr, smetana 35 % MG, máslo* poloslané 18 %, mléčná čokoláda BARRY Čistá hmotnost: 210 g Původ: Korsika
Čokoládová mousse

Čokoládová mousse

šlehané máslo s ultra jemnou a rozpustnou pěnou, jeho složení je přizpůsobeno pleti obličeje. Čokoládová pěna vás potěší jak svou texturou, tak složením, přirozenou vůní kakaa nebo barvou, která zvýrazní váš tón pleti.